Vezirköprü TSO’ da FİŞEKCİ Güven Tazeledi

06.10.2022 Perşembe günü Meslek Komitesi üyelerinin seçimiyle başlayan seçim süreci, 13.10.2022 Perşembe günü Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Meclis Başkan ve Başkan yardımcıları seçimiyle sona ermiştir.
Vezirköprü TSO çatısı altında, “Ortak Akıl ve Birlikte” çalışarak ve üzerimize düşen sorumluluğun farkında olarak; İş dünyasının mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, Oda mensuplarının menfaatlerine uygun şekilde gelişmesine katkı sağlamak başta olmak üzere, birçok önemli sorumluluğumuzun farkındayız. Bizleri bu makamlara layık gören ve seçen sizleri mahcup etmedik tüm özverimiz ile çalıştık, yeni dönemde de aynı heyecan ile bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Bu farkındalık ile Vezirköprü TSO Başkanlığında, başarılı işlere imza atacağız. Yeni dönemde, Odamızı iş dünyası ile birlikte yöneteceğiz. Meclisimiz ve Yönetim Kurulumuz ile tüm çalışma arkadaşlarımızın yaratacağı heyecanla her geçen gün hedeflerimizi biraz daha büyüterek üstlendiğimiz sorumluluğu yerine getireceğiz.
Seçim sürecinde bize destek veren, vermeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayrıca seçimlerin sükunet içinde geçmesinde büyük emeği geçen başta İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Sandık Kurulu Görevlilerine, Vezirköprü Emniyet Müdürü ve Personeline, seçimler süresince seçim sonuçlarını halkımıza yansıtan değerli Basın Mensuplarımıza, seçim sürecinde yoğun çalışma temposuyla çalışarak seçimin eksiksiz olarak tamamlanmasında gayret gösteren Odamız Genel Sekreteri ve Personeline, Meclisim, Yönetim Kurulum ve Şahsım adına şükranlarımızı sunarız.