MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

VTSO BAŞKANI FİŞEKCİ: "İLK ETAPTA TOPLANAN YARDIMLARI BUGÜN YOLA ÇIKARDIK,

 

 

VTSO Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ, yazılı bir açıklama yaparak, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ayrı il'i etkileyen depremle ilgili Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası olarak yürüttükleri yardım çalışmaları hakkında bilgi verdi. Fişekci açıklamasında, depremin ardından "Deprem Yardım Masası" oluşturduklarını ve VTSO üyelerinin tek yürek olarak, deprem bölgesine yardım için harekete geçtiklerini belirtti. FİŞEKCİ, "Üyelerimiz büyük bir dayanışma içinde bölgenin ihtiyaç duyacağı malzemeleri temin etmek üzere teyakkuza geçti." dedi

 

VTSO'nun ağırlıklı olarak Giyim, Battaniye, Temizlik Malzemesi, Gıda ve Yakacak malzemesi deprem bölgesine gönderdiklerini ifade etti.

 

VTSO Başkanı FİŞEKCİ, "Cumhuriyet tarihimizin ve dünyanın en büyük afetlerinden birini yaşadık. Depremin yıktığı 10 ayrı ilde eşimiz, dostumuz, kardeşimiz, arkadaşımız, hemşerimiz, vatandaşımız var.

 

 Üyelerimiz, vatandaşımız akın akın yardım yapmak istediklerini iletiyor. Bunlarla tek tek ilgileniyor, yardımları AFAD'a iletilmek üzere Kaymakamlığımız  bilgisiyle koordine etmeye çalışıyoruz.

 

Tüm önemli zamanlarda bir araya gelerek tüm gücünü ihtiyacı olan için yönlendirebilen bir milletin ferdi olmaktan büyük onur duyuyorum. İlk yardımları bugün Eibistan ve Islahiye ye gönderdik. Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendi bütçemizden hazırlayacağımız yardımlara devam edeceğiz. Üyelerimiz deprem bölgelerinden otobüslerle ücretsiz olarak depremzedeleri taşıma çabasında. Böylesine büyük bir afetin yaraları ancak birlik ve beraberlikle sarılabilir. Depremden zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralılarımıza acil şifa ve hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.