VEZİRKÖPRÜ TSO DAN EĞİTİME DESTEK
Vezirköprü TSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, Vezirköprü de ihtiyaç sahibi öğrencilere, kırtasiye yardımında bulundu.

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası (VTSO) her yıl eğitim döneminde olduğu gibi 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilerine bu yıl kırtasiye yardımında bulundu. Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan 50,00- TL değerindeki kırtasiye kuponları ile Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yapılan protokol çerçevesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Yardımlar teslim edildi.

Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim konusunda yardımda bulunduklarını belirten Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ, “Bu yıl Meclis kararı ile Kırtasiye yardımı yapılması kararlaştırılmıştır. Yardımın eksiksiz ve zamanında yapılması için İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile protokol yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşması için birlikte çaba gösterilmiştir. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için titiz davrandık.
İş dünyası olarak eğitime ve eğitim gören öğrencilerimize büyük önem ve değer veriyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek” dedi.