VEZİRKÖPRÜ TSO DAN EĞİTİME DESTEK
Vezirköprü TSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, Vezirköprü de ihtiyaç sahibi öğrencilerine, 700 adet eşofman takımı yardımında bulundu.

Vezirköprü TSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle, ilçemizde ihtiyaç sahibi öğrencilere, 700 adet esofman yardımında bulundu.

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası (VTSO) her yıl eğitim döneminde olduğu gibi 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilerine giyecek yardımında bulundu. Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan 700 adet eşofman eğitim gören öğrencilere ulaştırıldı.

Yardımlar teslim edildi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımında bulunduklarını belirten Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ, “Bu yardımları geleneksel hale getirdik. Yardımın eksiksiz ve zamanında yapılması için çaba gösterdik. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için titiz davrandık. 350 kız ve 350 erkek öğrencimize eşofman takımı yardımında bulunduk. İş dünyası olarak eğitime ve eğitim gören öğrencilerimize büyük önem ve değer veriyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek” dedi.