VEZİRKÖPRÜ TSO DAN EĞİTİME DESTEK

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu tarafından 3 Aralık 2019 Engelliler Haftası münasebeti ile bir dizi ziyaretler yapıldı.

Akça Anakucağı, Köprülüler Özel Eğitim, Mavi Karınca Özel Eğitim, Özlem Özel Eğitim ve Uyar Özel Eğitim Kurumlarına yapılan ziyaretlere Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ ve Meclis Üyesi Ahmet PİŞKİNEL ve Genel Sekreter Edip Şükrü KOÇ katıldı.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında İlçemizde faaliyete bulunan Özel Eğitim Kurumlarında ki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vezirköprü TSO Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ, eğitim kalitesinin artmasında bu tür yatırımların oldukça önemli olduğunu belirterek, Vezirköprü'ye yakışır tam donanımlı Özel Eğitim Kurumlarının yatırımcılarını kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.

Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı FİŞEKCİ Vezirköprü'nün birçok alanda yatırımcıya ihtiyaç duyduğunu işsizlik ile ilgili problemlerin yatırımcıyı ilçemize davet etmekle çözülebileceğini dile getirdi.

在丰胸的问题上可能很多女性还一味的盲目选择丰胸产品,其实任何事情都是有迹可循的粉嫩公主丰胸,有些妙招或者是技巧利用一下的话就可以更快的完成丰胸方法。丰胸也是不例外的,找到正确的方法,丰胸事半功倍丰胸食物