VEZİRKÖPRÜ TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DUYURU (15/09/2014)
İlgili tebliğ gereği; ihtara ve ilanlara rağmen tanınan süre içerisinde cevap vermeyen veya tasfiye memurunu bildirmeyen yahut durumunu kanuna uygun hale getirmeyen ekteki listedeki şirketlerin unvanı 15.09.2014 tarihi itibariyle Ticaret Sicili Müdürlüğümüzce resen silinmiştir.

VEZİRKÖPRÜ TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DUYURULUR

30.12.2012 tarih,28513 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Münfesih Olmasına Veya Sayılmasına Rağmen Tasfiye Edilmemiş Anonim Ve Limited Şirketler İle Kooperatiflerin Tasfiyelerine Ve Ticaret Sicili Kayıtlarının Silinmesine İlişkin Tebliğ ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü’nün 04.03.2014 tarih,1252 sayılı yazılarına istinaden,

“Asgari Sermayeye ilişkin yükümlülüklerini yerine getirmeyerek 14.02.2014 tarihi itibariyle infisah etmiş sayılan Limited ve Anonim Şirketler ile ilgili olarak;”

Tebliğin 13.maddesi gereği; ihtara ve ilanlara rağmen tanınan süre içerisinde cevap vermeyen veya tasfiye memurunu bildirmeyen yahut durumunu Kanuna uygun hale getirmeyen veya faaliyette bulunduğunu adres ve kanıtlarıyla birlikte bildirmeyen ekteki listedeki şirketlerin unvanı 15.09.2014 tarihi itibariyle Ticaret Sicili Müdürlüğümüzce resen silinmiştir. Silinen firmaların listesi ektedir:

Tebliğin 16.maddesi hükümlerine göre ticaret sicilinden kaydı silinen anonim şirketler ve kooperatiflerin kanuni temsilcileri ile limited şirket ortaklarının, unvanlarının sicilden silindiği tarihten önceki kamu borçlarından doğan sorumlulukları 21/7/1953 tarihli ve 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsili Usulü Hakkında Kanun kapsamında devam edecektir.

EK: SİLİNEN FİRMALAR LİSTESİ (30 Kb, .doc)