TOBB NEFES KREDİSİ YENİDEN DEVREDE

Üye işletmelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere geçtiğimiz dönemlerde başarıyla gerçekleştirilen Nefes Kredisi Projesi tekrar başlatılmıştır. Krediye ilişkin protokol Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile DenizBank arasında imzalanmıştır.

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ “bu çerçevede 29.04.2020 Çarşamba günü itibariyle üyelerimiz başvuruda bulunarak kredi kullanılabilecektir. Bununla birlikte ilerleyen haftalarda kamu bankalarımızın da projeye dahil olması beklenmektedir” dedi.

Üyelerimizin kullanacağı kredi 2020 yılı sonuna kadar geri ödemesiz, 2021 yılı 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplam en fazla 20 ay vadeli olacaktır. Kullandırılacak kredinin brüt faiz oranı yıllık %7,50 olacaktır.

Başkan FİŞEKCİ yaptığı konuşmasında “daha fazla üyemizin krediden faydalanabilmesini teminen kredilerin azami limiti 100 bin TL olarak belirlenmiştir. 3 Milyon TL ve altında cirosu olan işletmeler azami 50,000 TL, 3 Milyon TL üzeri cirosu olan işletmeler azami 100,000 TL kullanabilecektir” dedi.

Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ TOBB Nefes Kredisi” projesi kapsamında Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile DenizBank Vezirköprü Şubesi tarafından imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Esnafımızın nefes almakta zorlandığı bir dönemde gelen bu destek bizler için çok önemli. TOBB ve DenizBank yetkililerine bu alt yapıyı sağladıkları için teşekkür ediyorum.” dedi.

在丰胸的问题上可能很多女性还一味的盲目选择丰胸产品,其实任何事情都是有迹可循的粉嫩公主丰胸,有些妙招或者是技巧利用一下的话就可以更快的完成丰胸方法。丰胸也是不例外的,找到正确的方法,丰胸事半功倍丰胸食物