TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLUNA ZİYARET

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Fişekçi, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​
Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Abdülkadir Fişekçi ziyarette “Seçim bitti ama bugün yine seçim başladı. Ona göre çalışacağız. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte odamıza ve üyelerimize daha güzel hizmetler nasıl sunarız bunun hesabını yapacağız dedi.

Oda faaliyetleri ve karma sanayi sitesi hakkında bilgi veren Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ Mayıs ayında yapılacak olan TOBB Genel Kurulu için HİSARCIKLIOĞLUNA Türkiye, memleket ve vatanımız için birlikte çalışıyoruz, Başkanımı ben seviyorum. Sonuna kadar destekçisiyim. Her zaman, yanındayım” dileklerinde bulundu.

在丰胸的问题上可能很多女性还一味的盲目选择丰胸产品,其实任何事情都是有迹可循的粉嫩公主丰胸,有些妙招或者是技巧利用一下的话就可以更快的完成丰胸方法。丰胸也是不例外的,找到正确的方法,丰胸事半功倍丰胸食物