TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLUNA ZİYARET

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Fişekçi, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​
Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Abdülkadir Fişekçi ziyarette “Seçim bitti ama bugün yine seçim başladı. Ona göre çalışacağız. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte odamıza ve üyelerimize daha güzel hizmetler nasıl sunarız bunun hesabını yapacağız dedi.

Oda faaliyetleri ve karma sanayi sitesi hakkında bilgi veren Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ Mayıs ayında yapılacak olan TOBB Genel Kurulu için HİSARCIKLIOĞLUNA Türkiye, memleket ve vatanımız için birlikte çalışıyoruz, Başkanımı ben seviyorum. Sonuna kadar destekçisiyim. Her zaman, yanındayım” dileklerinde bulundu.