SAMSUN TARIM FUARI, KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇTI

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilere açtı.
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Birliği, Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Ziraat Mühendisleri Odası, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR), 19 Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ve iş birlikleri ile hazırlanan TÜYAP Samsun 5.Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilere açıldı.

Bu Yıl Onur Konuğu Vezirköprü

Tarım sektörünün dünyadaki birçok ülkenin ekonomisine önemli katkısı bulunduğuna dikkati çeken FİŞEKCİ, “Ülke nüfusunun önemli bir kısmına istihdam sağladığı gibi, sanayi sektörüne girdi sağlar, sanayi ürünleri için talep yaratır ve tarımsal ürünler ihracı yoluyla toplam ihracata katkıda bulunur.

29 Eylül’e kadar açık kalacak

Protokol konuşmalarının ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Protokol üyeleri daha sonra ise, fuarda yer alan stantları ziyaret ederek, ürünler hakkında bilgi aldı. Vezirköprü ilçesinin onur konuğu olarak yer aldığı 5. Samsun Tarım Fuarı’nda bu yıl İran, Azerbaycan, Gürcistan, Umman, Arabistan, Filistin, İsrail, Ürdün, Lübnan, Irak, Sudan, Cezayir, Fas, Libya ve Mısır gibi ülkelerden gelen iş adamı alım heyetlerini de ağırlayacak. Fuar, 29 Eylül tarihlerine kadar açık kalacak.