SAMSUN İLİ ODA VE BORSA MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI VEZİRKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASININ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Samsun İli Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nun yaptığı toplantıda Oda ve Borsa Başkanları bölgenin öncelikli sorunlarını istişare de bulunarak, çözüm yollarını görüştü.

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ
yapmış olduğu konuşmasında öncelikle toplantıya katılım sağlayan tüm Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarına, Meclis ve Yönetim Kuruluna, tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Vezirköprü sorunlarını dile getiren FİŞEKCİ ;

Vezirköprü’de bir karma sanayi sitesine ihtiyaç olduğunu, Vezirköprü’de gelişim sağlanabilmesi için istihdama ve üretime ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Bu konuda Karma Sanayi Sitesinin ve yapılabilecek diğer her türlü yatırımın Vezirköprü aleyhine olduğunu dile getirdi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki MÜRZİOĞLU; ( Lojistik Köy Porojesi Hakkında ) Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk TRABZON ( Tarımsal Destekler ve Türkiye deki Fındık Problemleri ) Bafra Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Tarık EROL ( Bafra ilçesine yaptıkları Bölgenin en büyük ve Kapsamlı Mezbahanesi ve Hayvancılık ta yaşanan sorunları ) Havza Ticaret ve Sanayi Odası Erkan ACAR ( Havza Organize Sanayi Bölgesi, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Ahmet EKMEKCİ, ( Terme ilçesinin Türkiye’nin ve Bölgenin Ticari Araç Bakımından çok geliştiği ) Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, ( Medikal OSB- Sera OSB Hakkında) Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ( Çarşamba OSB'nin kamulaştırma ve benzeri arazi problemlerinin çözüldüğü, Çarşamba OSB nin yatırım planına dahil edildiği bilgisini dile getirildi.

Tutanak altına alınan kararlar İlgili Bakanlıklar ile paylaşılması için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine gönderildi.