PLASTİK POŞET KULLANIMI HAKKINDA DUYURU
Kaynakların verimli yönetimi ve plastik poşetlerden kayanaklanan çevre kiriliğinin önlenmesi amacı ile plastik poşetler satış noktalırında kullanıcıya veya tüketiciye ücret karşılğı verilir. Uygulanacak taban ücret 25 krş tan az olmamak üzere Bakanlık ile oluşturulacak komisyon aracalığı ile belirlenir ve her yıl için güncellenir.

Anılan düzenlemenin uygulamasının sağlamak amacı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından plastik poşetlerin ücretlendirilmesine ilişkin usul ve esaslar kabul edilerek 01.01.2019 tarihinden itibaren yürürlüğe girmiştir. Yürürlüğe giren usul ve esaslar içinde satış noktalarında plastik poşet kullanımı ve ücretlendirme satıcının elde edeceği plastik poşet ücretinin beyan ve ödenmesi plastik poşetlerin barkodlanması ve sair hükümler yer almakta olup aşağidaki link üzerinden düzenlemenin bütününe erişebilirsiniz.

在丰胸的问题上可能很多女性还一味的盲目选择丰胸产品,其实任何事情都是有迹可循的粉嫩公主丰胸,有些妙招或者是技巧利用一下的话就可以更快的完成丰胸方法。丰胸也是不例外的,找到正确的方法,丰胸事半功倍丰胸食物