KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ VOLEYBOL TAKIMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

2018-2019 Okul sporları kapsamında düzenlenen Samsun Genç Kız Voleybol İl Birinciliği Şampiyonasında Vezirköprü'yü temsil eden Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi voleybol takımı tüm maçlarını kazanarak il şampiyonu oldu.

Voleybol turnuvasında Havza (Güney) Bölgesi müsabakalarını set vermeden birinci olarak tamamlayan Kız Voleybol Takımı başarısını Samsun Genç Kız Voleybol İl Birinciliği Şampiyonasında da devam ettirdi.

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu lisesi Voleybol takımı oyuncuları Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ ile birlikte yapmış oldukları sohbette gittikleri maçlardan, birlikte oynadıkları takımlardan, takım çalışmalarından,maçlara nasıl hazırlandıklarından bahsettiler. Yönetim Kurulu Başkanı FİŞEKCİ voleybol takımı oyuncularına geldikleri için çok teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Başkan FİŞEKCİ her birey kendi alanında bir spor dalı ile ilgilenmeli ve kendini geliştirmeli diyerek öğrencilere her türlü destek sunmaya hazır olduklarını söyledi. Öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar dileyerek onlara spor ayakkabı hediye etti.

在丰胸的问题上可能很多女性还一味的盲目选择丰胸产品,其实任何事情都是有迹可循的粉嫩公主丰胸,有些妙招或者是技巧利用一下的话就可以更快的完成丰胸方法。丰胸也是不例外的,找到正确的方法,丰胸事半功倍丰胸食物