KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ VOLEYBOL TAKIMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

2018-2019 Okul sporları kapsamında düzenlenen Samsun Genç Kız Voleybol İl Birinciliği Şampiyonasında Vezirköprü'yü temsil eden Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi voleybol takımı tüm maçlarını kazanarak il şampiyonu oldu.

Voleybol turnuvasında Havza (Güney) Bölgesi müsabakalarını set vermeden birinci olarak tamamlayan Kız Voleybol Takımı başarısını Samsun Genç Kız Voleybol İl Birinciliği Şampiyonasında da devam ettirdi.

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu lisesi Voleybol takımı oyuncuları Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ ile birlikte yapmış oldukları sohbette gittikleri maçlardan, birlikte oynadıkları takımlardan, takım çalışmalarından,maçlara nasıl hazırlandıklarından bahsettiler. Yönetim Kurulu Başkanı FİŞEKCİ voleybol takımı oyuncularına geldikleri için çok teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Başkan FİŞEKCİ her birey kendi alanında bir spor dalı ile ilgilenmeli ve kendini geliştirmeli diyerek öğrencilere her türlü destek sunmaya hazır olduklarını söyledi. Öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar dileyerek onlara spor ayakkabı hediye etti.