CUMHURBAŞKANIMIZDAN İLÇEMİZE SELAM
Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Abdulkadir Fişekçi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Vezirköprü’ye selam getirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekçi’nin de aralarında bulunduğu 360 oda başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı FİŞEKCİ, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Vezirköprü’nün %78 oy oranı ile destek olduğunu belirtmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Vezirköprülü hem şehrilerime teşekkür ediyorum. Selam ve muhabbetlerimi ilet” diyerek başkana yakın ilgi gösterdiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu almaya hazırlanan TSO Başkanı Fişekçi sunum için dosya hazırlıklarına başladı. Fişekçi sunacağı dosyada ise Vezirköprü - Havza karayolunun duble yol yapılması ve diğer ilçelerle bağlantı yollarının iyileştirilmesi, Vezirköprü’ye 4 yıllık fakülte açılması, küçük ve ihtisas sanayi bölgesinin açılması yönünde taleplerde bulunacağını belirtti.

Başkan FİŞEKCİ, “Cumhurbaşkanımızın ziyaretine ilçe kaymakamımız Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, Siyasi partilerin ilçe başkanlarının yanı sıra meslek ve sivil toplum kuruluşları başkanlarından oluşan bir heyetle gitmeyi düşünüyorum” dedi.