Covid-19 sonrası Gürcistan Pazarına Giriş ve İşbirliği Fırsatları
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Gürcistan’da görev yapan ticaret müşavir ve ataşelerimiz ile bölgemizdeki firma temsilcilerimizi bir araya getirmek amacıyla 21 Ağustos 2020 Cuma günü Saat 14.00 – 16.00 arasında “Covid 19 Sonrası Gürcistan Pazarına Giriş ve İşbirliği Fırsatları” konulu bir webinar gerçekleştirecektir.
Odamız tarafından yürütülen Avrupa İşletmeler Ağı projesi kapsamında bölgemizdeki firmalarımızın ihracat potansiyellerini geliştirmek ve yeni pazarlara açılmalarına destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte pandemi sürecinde Gürcistan’daki mevcut ekonomik gelişmeler, bölgemizdeki firmalarımız için ortaya çıkan fırsatlar ve işbirliği olanakları gibi konular ele alınacaktır.
T.C. Ticaret Bakanlığı’na bağlı olarak Tiflis ve Batum’da görev yapan ticaret müşavirlerimizin Gürcistan pazarındaki son gelişmeler, pazara giriş stratejileri ve yatırım fırsatları gibi konularda güncel bilgilerini ve deneyimlerini paylaşacağı webinarımıza katılımlarınızı bekleriz.
Katılım için ID ve Şifreyi aşağıda bulabilirsiniz:
Webinar ID: 858 5084 2115
Şifre: 343675

在丰胸的问题上可能很多女性还一味的盲目选择丰胸产品,其实任何事情都是有迹可循的粉嫩公主丰胸,有些妙招或者是技巧利用一下的话就可以更快的完成丰胸方法。丰胸也是不例外的,找到正确的方法,丰胸事半功倍丰胸食物