ADALET VE KALKINMA PARTİSİ SAMSUN MİLLET VEKİLİ SAYIN ORHAN KIRCALI DAN ZİYARET...

AKP Samsun Milletvekili KIRCALI ve beraberlerindeki heyet ile birlikte Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ’ yi makamında ziyaret etti.

Samsun Milletvekili KIRCALI, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ ve Meclis Başkanı Bekir KARADAŞ, Odamızda seçimler tamamlandı. Türkiye genelinde de oda borsaların büyük bölümü seçimlerini tamamladı. Mayıs ayında inşallah TOBB genel kurulunu bitiririz” dedi.

Samsun Milletvekili Sayın Orhan KIRCALI, Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe teşkilatı ve Belediye Başkan Vekili Salih Sefacı tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden FİŞEKCİ, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi kurulduğunu ve meyvelerini vermeye başladığını söyledi. Yeni dönemde Odamız Yönetim Kurulu ve Meclisimiz de görev yapan arkadaşlarımızla birlikte tüm enerjimizi bu yönde harcamaya çalışacağız dedi.

Bu mega projeyi hayata geçirdiğimizde ilçemizde sanayi adına çok güzel şeyler olacağına inanıyorum, yatırımcı çekme konusunda hiçbir endişe taşımıyoruz, bu projemiz hayata geçtiğinde Mevcut ilçemizdeki yatırımcıları Havza, Merzifon, Suluova ve Kavak ilçelerine de kaydırmamış olacağız dedi.

İlçemiz sorunlarına da değinen Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ, ilçemizdeki eksik kalan yatırımların tamamlanması konusunda Vekil KIRCALIDAN desteklerini ve takipçileri olması konusunda dileklerini belirtti.