MECLİS ÜYELERİMİZ TOBB DA DÜZENLENEN EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI.

TOBB DA DÜZENLENEN MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME EĞİTİM SEMİNERİNE ,VEZİRKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU VE MECLİS ÜYELERİ KATILMIŞTIR. TOPLANTIYA BAŞKANLIK EDEN TOBB BAŞKANI M.RIFAT HİSARCIKLIOĞLU YAPTIĞI KONUŞMADA MECLİS ÜYELERİNE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ.
TOBB BAŞKANI M.RIFAT HİSARCIKLIOĞLU, herkesin amacının bu görevlere gelirken, yaşadığı şehri daha zengin etmek ve kalkındırmak olduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu, herkesin farklı düşünmesini ancak mecliste her düşüncenin istişare edilerek, ortak akılda buluşulmasını tavsiye etti.Gelecekten umutlu olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, tüccar ve sanayicinin asla umutsuz olamayacağı dile getirerek, “Eğer umudumuzu kaybedersek ertesi sabah dükkânın kapısını açamayız. Birbirinizi asla ötekileştirmeyin. Sizden bir özel ricam; ne olur kızlarınızı yanınızda girişimci olarak yetiştirin. Gençleri girişimcilik konusunda destekleyin. Unutmayın zenginliğin yolu girişimcilikten geçer” diye konuştu.