Benzer konular

Merkezi Başka Bir Sicilin Görev Alanında Bulunan Kooperatif Şirketin Samsuna Merkez Nakli

MERSİS üzerinden kayıt yapmanız gerektiğinden http://mersis.gumrukticaret.gov.tr tıklayarak kayıt olunuz ve girişinizi yapınız.

Ücretlendirme
  • Ticaret Sicil Gazete İlan Bedeli:Yaklaşık 400 Kelime 110,00-TL
  • Vergi Dairesi Harç Pulu Bedeli:337,95-TL (iki Yetkili)
  • Oda kayıt toplamı:770,00-TL
Islem Süresi 120 Dakika

Gerekli evraklar Ticaret Sicil Müdürlüğüne ve Oda Sicil Müdürlüğüne olmak üzere 2 takım düzenlecektir.

GEREKLİ EVRAKLAR (Ticaret Sicil Müdürlüğü)

1. Dilekçe (Kooperatif kaşesi ile yetkili tarafından imzalanmalı, ekindeki evrak dökümünü içermelidir)
  2. Merkezin bulunduğu sicil memurluğunca tescil edilen hususlara ait evrak ile bunların yayımlandığı Türkiye Ticaret Sicili Gazetelerinin onaylı suretleri (1 Nüsha)
  3. Noter Onaylı Genel kurul toplantı tutanağı (1 nüsha)