Benzer konular

Merkezi Başka Bir Sicilin Görev Alanında Bulunan Kooperatif Şirketin Samsun Şubesinin Açılışı

MERSİS üzerinden kayıt yapmanız gerektiğinden http://mersis.gumrukticaret.gov.tr tıklayarak kayıt olunuz ve girişinizi yapınız.

Ücretlendirme
  • Ticaret Sicil Gazetesi İlan Bedeli:Yaklaşık 400 Kelime 110,00-TL
  • Vergi Dairesi Harç Pulu Bedeli:337,95-TL (iki Yetkili)
  • Oda kayıt toplamı:770,00-TL
Islem Süresi 120 Dakika

Gerekli evraklar Ticaret Sicil Müdürlüğüne ve Oda Sicil Müdürlüğüne olmak üzere 2 takım düzenlecektir.

GEREKLİ EVRAKLAR (Ticaret Sicil Müdürlüğü)

1. Dilekçe (Kooperatif kaşesi ile yetkili tarafından imzalanmalı, ekindeki evrak dökümünü içermelidir)
  2. Ana sözleşme, ana sözleşme değişikliklerine ilişkin tadil mukaveleleri, tadil mukavelelerinin kabul edildiği ve son yönetim kurulu seçimine ilişkin genel kurul tutanakları ile bunların ilan edildiği Türkiye Ticaret Sicili Gazetelerinin onaylı suretleri
  3. Şube açılışına ilişkin 1 nüsha noter onaylı yönetim kurulu kararı. (bu kararda şubenin ticaret unvanı kısaltılmadan eksiksiz, açık adresi, temsilcileri ve temsil şekli açıkça belirtilecektir - 1 nüsha)