Benzer konular

Anonim Şirket Merkezi Başka Bir Sicilin Görev Alanında Bulunan Anonim Şirketin Samsun Şubesinin Kapanışı

MERSİS üzerinden kayıt yapmanız gerektiğinden http://mersis.gumrukticaret.gov.tr tıklayarak kayıt olunuz ve girişinizi yapınız.

Ücretlendirme
  • Ticaret Sicil Gazetesi İlan Bedeli:Yaklaşık 200 Kelime 74,00-TL
  • Vergi Dairesi Harç Pulu Bedeli:89,35.-TL
Islem Süresi 45 Dakika

Gerekli evraklar Ticaret Sicil Müdürlüğüne ve Oda Sicil Müdürlüğüne olmak üzere 2 takım düzenlenecektir

GEREKLİ EVRAKLAR (Ticaret Sicil Müdürlüğü)

1. Ticaret Sicil Müdürlüğüne Hitaben Dilekçe (yetkililer tarafından veya vekaleten imzalanmalı vekaletin aslı veya onaylı sureti eklenmelidir)
  2. Yönetim Kurulu Kararı noter onaylı (1 nüsha)
  3. Son yönetim kurulu üyelerini gösterir Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi sureti.

GEREKLİ EVRAKLAR (Oda Sicil Müdürlüğü)

1. Oda Sicil Müdürlüğüne Hitaben Dilekçe (yetkililer tarafından veya vekaleten imzalanmalı vekaletin aslı veya onaylı sureti eklenmelidir)
  2. Yönetim Kurulu Kararı noter onaylı (1 nüsha)