Benzer konular

Anonim Şirket Merkezi Başka Bir Sicilin Görev Alanında Bulunan Anonim Şirketin Samsun Şubesinin Kapanışı

MERSİS üzerinden kayıt yapmanız gerektiğinden http://mersis.gumrukticaret.gov.tr tıklayarak kayıt olunuz ve girişinizi yapınız.

Ücretlendirme
  • Ticaret Sicil Gazetesi İlan Bedeli:Yaklaşık 200 Kelime 74,00-TL
  • Vergi Dairesi Harç Pulu Bedeli:89,35.-TL
Islem Süresi 45 Dakika

Gerekli evraklar Ticaret Sicil Müdürlüğüne ve Oda Sicil Müdürlüğüne olmak üzere 2 takım düzenlenecektir

GEREKLİ EVRAKLAR (Ticaret Sicil Müdürlüğü)

1. Ticaret Sicil Müdürlüğüne Hitaben Dilekçe (yetkililer tarafından veya vekaleten imzalanmalı vekaletin aslı veya onaylı sureti eklenmelidir)
  2. Yönetim Kurulu Kararı noter onaylı (1 nüsha)
  3. Son yönetim kurulu üyelerini gösterir Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi sureti.

GEREKLİ EVRAKLAR (Oda Sicil Müdürlüğü)

1. Oda Sicil Müdürlüğüne Hitaben Dilekçe (yetkililer tarafından veya vekaleten imzalanmalı vekaletin aslı veya onaylı sureti eklenmelidir)
  2. Yönetim Kurulu Kararı noter onaylı (1 nüsha)

在丰胸的问题上可能很多女性还一味的盲目选择丰胸产品,其实任何事情都是有迹可循的粉嫩公主丰胸,有些妙招或者是技巧利用一下的话就可以更快的完成丰胸方法。丰胸也是不例外的,找到正确的方法,丰胸事半功倍丰胸食物