VEZİRKÖPRÜ TSO MOBİLYACI ÜYELERİ İLE İSMOB TA
Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası İstanbul Tüyap Fuar Alanında TÜRKİYE MOBİLYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ (MOSDER)’NİN LİDERLİĞİNDE 2005 YILINDAN İTİBAREN ORGANİZE EDİLEN “İSTANBUL MOBİLYA FUARI” İSMOB, TÜRK MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISı nı ziyarette bulundu.

6 gün boyunca yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayan, Türkiye'nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İSMOB, yaklaşık 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en güzel örneklerini gözler önüne seriyor.
Türkiye mobilya sektörünün birlik platformu olan İSMOB, tasarım ve kalitesiyle ünlenen İtalya dâhil birçok ülkeye mobilya ihracatı gerçekleştiren Türk mobilya sektörünün buluşma noktası durumunda. Tüm dünyadan 100’ün üzerinde ülkenin katılımıyla yeni iş alanlarının açılmasını sağlayan İSMOB, mobilya sektörünün merkezinde yer alıyor. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan birçok ülkenin alım heyeti gönderdiği fuara yoğun talep oluyor.