VEZİRKÖPRÜ TSO MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI
Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası (VTSO)’nun düzenlediği Meslek Komiteleri İstişare Toplantısı’nda 6 meslek gurubundan 30 üyemiz bir araya geldi.
VTSO tarafından sektörel sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin oluşturulması amacıyla düzenlenen meslek komiteleri istişare toplantıları 6 Meslek Komitesi’nin bir araya geldiği istişare toplantısı Vezirköprü TSO Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ, komite üyeleri ve komiteye bağlı Oda üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

VTSO Başkanı,  Abdülkadir FİŞEKCİ, yaptığı konuşmada, “Şehrimizdeki sektörlerin daha güçlü hale gelebilmesi için sektör temsilcilerimizle birlikte sorunlarını tespit ederek ortak çözüm oluşturmak amacıyla  başlattığımız Meslek Komiteleri İstişare Toplantıları uygulamamıza devam ediyoruz.
Bu dönemde sektörel sorunların çözümünü içeren istişare toplantılarımızın önem kazandığına inanıyoruz. Oda faaliyetleri hakkında bilgiler veren FİŞEKCİ Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' Programı kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ilan edilen 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' Programı kapsamında önceliğin istihdama katkı sunmak olduğunun altını çizen FİŞEKCİ, “TOBB ile İstihdam Seferberliği Protokolü imzalanmıştır. TOBB ile İŞKUR arasında Hizmet Noktaları Protokolü imzalanmıştır.

İstişare toplantısın da VTSO Genel Sekreteri Edip Şükrü KOÇ, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında katılımcılara sinevizyon ile bilgi verdi.