VEZİRKÖPRÜ TSO GİRİŞİMCİ ADAYLARINI DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

VEZİRKÖPRÜ Ticaret ve Sanayi Odası’nda, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile "UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ" ikinci etabı başladı.

Vezirköprü’de ticaretin canlanması ve işsizliğin önüne geçilebilmesi amacıyla yeni işyeri açacak girişimcilerin uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlamalarının ardından kendi işlerini kurmalarını ve yeni iş yeri açacak girişimcilerin kuracakları işlerde hedeflerine ulaşmalarını sağlayan v...e bu yönde bir içeriğe sahip olan uygulamalı girişimcilik eğitimi ikinci etap 25 kursiyerin katılımıyla Vezirköprü TSO’da 10 Şubat 2016 tarihinde başladı.

Vezirköprü TSO'da 10-19 Şubat 2016 tarihlerinde 9 gün süre ile devam edecek olan Girişimcilik Eğitimi ile ilgili görüşlerini aldığımız Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir FİŞEKCİ, bölgedeki istihdamın artırılması amacıyla İŞKUR ve KOSGEB ile birlikte düzenledikleri Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası’nda devam edeceğini belirtti.

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimcileri desteklemeye devam edeceğini ve Vezirköprü’nün ekonomisine yönelik çalışmalarının da süreceğini söyledi.

Vezirköprü TSO, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Rifat YILDIZ tarafından veriliyor.