VEZİRKÖPRÜ TSO 9. YÖREX FUARINDA

YÖREX 9. KEZ KAPILARINI AÇTI - 25.10.2018

Türkiye’nin yöresel ürünlerini tek bir çatı altında sergileyen ilk ve tek fuar olan YÖREX, 9’uncu kez kapılarını açtı.
Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle “Sizin Oraların Nesi Meşhur?” sloganıyla ilki 2010 yılında düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX kapılarını açtı. Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuara 72 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 485 kurum ve firma katıldı. 5 gün sürecek fuar boyunca Türkiye’nin bütün yöresel ürünleri ve Coğrafi İşaretli Ürünleri görücüye çıkacak. Fuarı 200 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

YÖREX’in açılışına TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ATB Başkanı Ali Çandır, ATSO Başkanı Davut Çetin, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Habip Asan oda borsa başkanları, il, ilçe belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

VEZİRKÖPRÜ YASSI SEMAVERİ TÜRKİYE YE TANITILIYOR
Fuarların iş aleminin tanıtım ve markalaşma ayaklarını yönetmek bağlamında oldukça önemli bir argüman olduğunu söyleyen Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Fişekci “Bu bağlamda Antalya Ticaret Borsamız tarafından 2010 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yörex Fuarı’nı oldukça anlamlı buluyorum dedi.
Samsun standına büyük ilgi gösterenlerin başında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Oda ve Borsa Başkanları da geldi. Vezirköprü TSO Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Vezirköprü Yassı Semaveri hediye etti.