EİT TSO Komite Toplantıları yapıldı
Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası Komite Toplantıları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi. ​

28-29 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantılarda ilk gün Kadın Girişimciler Konseyi, Turizm Komitesi, Ulaştırma Komitesi ve Tahkim Komitesi toplantıları; ikinci gün ise Ticareti Kolaylaştırma Komitesi ile Sanayi, Yatırım ve KOBİ’lerin Teşviki Komite toplantıları yapıldı.

Toplantılara, 10 üye ülke ile tam katılım sağlandı.

Türkiye heyetinde, Kadın Girişimciler Zerrin Özel ve Zuhal Gözüküçük, Milas TSO Başkanı Reşit Özer, Akşehir TSO Başkanı Ahmet Emin Makascı, Vezirköprü TSO Başkanı Abdülkadir Fişekçi, Karadeniz Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Batman TB Başkanı Arif Güneş, Cizre TSO Başkanı Salih Sefinç ve Yüksekova TSO Başkanı Abrurrahman Pınar yer aldı.

Komite Toplantılarının ardından TOBB-EİT TSO- Türk Keneşi 1. Oda Eğitim Programı düzenlendi. Programa İslam TSO Genel Sekreteri Yousef Hasan Khalawi ile Türk Keneşi Genel Sekreteri Dr. Ömer Kocaman de katılarak birer konuşma gerçekleştirdi. Eğitim Programı’na katılanlara verilecek Katılım Sertifikası EİT TSO Gala Yemeği’nde dağıtıldı.