29 EKİM KUTLAMALARI İÇİN STK'LAR BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Bayramı'nın tüm Vezirköprü halkının katılımının sağlanarak büyük bir coşkuyla kutlanması için Sivil Toplum Kuruluşları bir araya geldi. 29 Ekim'e sayılı günler kala Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yapılacak etkinlikler hakkında istişare yapıldı.

29 Ekim günü ilçe merkezinde yapılması planlanan etkinlikler için Vezirköprü Kaymakamlığı'ndan izinlerin alındığı belirtilirken, kutlama programında yer alacak etkinlikler için de hazırlıkların sürdüğü ifade edildi.

'Yüksek katılım bekleniyor'

Merzifon Belediyesi bünyesinde bulunan bando ekibinin de katılması için gerekli girişimlerin yapıldığı ifade edilen toplantıda yapılacak etkinlikler hakkında da bilgi verildi. 29 Ekim Pazartesi günü saat: 18.00'da Cumhuriyet Meydanında toplanacak olan Vezirköprü halkı için öncelikle Cumhuriyet yürüyüşü düzenlenecek. Cumhuriyet Meydanı - Havza Caddesi - Çamlık Caddesi güzergahında düzenlenecek yürüyüş yine Cumhuriyet meydanında sona erecek. Yürüyüşün sonrasında ise meydanda halk oyunları gösterisi, konser ve şiir gibi birçok etkinlik düzenlenecek.

'Sivil Toplum Kuruluşları, Cumhuriyet için bir arada'

Cumhuriyet Bayramının eski tadında kutlanması için birçok sivil toplum kuruluşu bir araya geldi. Kutlama programını ve gerekli çalışmaları yapan sivil toplum kuruluşları ise şöyle; Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Taşıyıcılar Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Manifaturacılar Esnaf Odası, Madeni İşler Esnaf Odası, Bakkallar Esnaf Odası, Türk Hava Kurumu Vezirköprü Temsilciliği, Ziraat Odası, Avcılar Derneği, Türk Eğitim Sen, Eğitim-İş, VEGED.

'Tüm halkımız davetli'

Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, 29 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek büyük kutlamaya tüm Vezirköprü halkını davet ettiklerini belirterek, bu coşkuya 7'den 70'e herkesin ortak olması gerektiğine vurgu yapıldı.